!!!38!!!

Olen esittänyt protonit ja neutronit aiheessa miten energia on kyseisten kolmiulotteisesti laajenevien energiakeskittymien "pinnalta" kohti keskustaa puoleen väliin mentäessä neljä kertaa tiheämpään käpertynyttä jne.

Luonnollisesti tämä on vain tunnustelua siitä millaisia nämä kolmiulotteisesti laajenevat/räjähtävät energiakeskittymät ovat ja miten niissä oleva kolmiulotteisesti laajeneva energia on ryhmittynyt. Pyrkimys kuvailemaan niitä sinne päin.

Kvarkit aiheessa olen todennut ettei ajatukselleni ole ongelma se että protonit ja neutronit muodostuvat useasta erillisestä kolmiulotteisesti laajenevasta energiakeskittymästä, joista avautuu energia-aaltoja jne.

Oleellisinta on ymmärtää ajatuksestani tietty asia, jota yritän seuraavaksi kuvailla auringolla, joka siis ajatukseni mukaan muodostuu erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä. Niin että aurinko on meille yksi kolmiulotteisesti laajeneva energiakeskittymä josta avautuu energia-aaltoja joilla on fotoniluonne. Luonnollisesti myös fotonit ovat kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä joista avautuu energia-aaltoja jne.

Jos auringon pinnalta mennään puoleen väliin kohti auringon keskustaa, ovat atomien ytimet siellä lähempänä toisiaan ja näin niitä on saman kokoisella alueella enemmän. Tästä puoleen väliin kohti auringon keskustaa ja taas enemmän kolmiulotteisesti laajenevia atomeja saman kokoisella alueella. Tämä tarkoittaa sitä että atomien ytimistä avautuvat energia-aallot kohtaavat nopeammin vastaan tulevia energia-aaltoja, jotka luonnollisesti ovat tiheämpiä/energisiä. Sen takia, koska ne eivät ole ehtineet avautua niin vähän tiheiksi aalloiksi kuin auringon pinnalla olevien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot.

Silti auringon pinnan tuntumassa olevien atomien ytimissä on todella paljon tiheämpää energiaa kuin auringon keskustan atomien ytimien puoliväliin tuleva energia on. Eli ne energia-aallot jotka atomien ytimistä avautuvat ja jotka omaavat elektroni ja fotoniluonteen. Osan jatkaessa matkaansa vierellä olevan atomin ydintä kohti, tempautuakseen heti kohta takaisin päin. Osan ohjautuessa fotoneina atomien ytimien välisellä alueella poispäin auringon keskustasta. Tämän takia auringon keskustassa syntyvät fotonit työntyvät poispäin auringon keskustasta nopeammin kuin auringon pinnalla olevat atomien ytimet työntyvät poispäin auringon keskustasta.

 

http://www.onesimpleprinciple.com

 

Onesimple

 

:);):)